Extrák minden csomaghoz:
  100 Mbit/s sebességű belföldi sávszélesség  
.
 
Az Ön weboldalát és levelezésést kiszolgáló szerver számítógép 100 megabit sebességű, forgalmi korlátozás mentes kapcsolattal csatlakozik magyarországi gerinchálózat felé.
 
     
  99,7%-os rendelkezésre állás  
.
  Kiszolgáló szervereink megbízható, redundáns felépítésüknek és a telepített felügyeleti szoftvereknek köszönhetően a lehető legkisebb szolgáltatási kieséssel biztosítják oldalának elérhetőségét, e-mail címeinek működését. Kollégáink folyamatosan dolgoznak rendszereink megbízhatóságának további növelésén.  
     
  Rendszeres adatmentés  
.
  A szerver számítógépen tárolt összes információ minden hajnalban archiválásra kerül, az archív adatok egy másik számítógépre másolódnak és ezen őrződnek minden esetben 3 napig.  
     
  RAID - biztonságos adattárolás  
.
  Azonnali tükörmásolat-készítés az adatok biztonságáért (azaz minden adat automatikusan két helyen kerül tárolásra, így az esetleges meghibásodások esetén gyakorlatilag adatvesztés és rendszerleállás nélkül üzemel tovább a tárhely szolgáltatás).  
     
  Részletes webstatisztika szolgáltatás  
.
  Minden előre kialakított tárhely csomagunkhoz jár egy látogatottsági statisztika, amely hasznos információkkal látja el Önt a weboldalára érkezõ látogatók földrajzi helyzete, az általuk használt böngészõ program típusa, stb. tekintetében, hasznos kimutatásokat készít weboldala látogatottságáról (Szedd-Magad poriós tárhelycsomaunknál Ön választhatja ki, hogy kéri-e ezen szolgáltatásunkat).  
     
  Spam védelem  
.
  E-mail kiszolgáló rendszerünk lehetőséget biztosít a kéretlen reklámlevelek (SPAM) kiszűrésére, elkülönítésére és törlésére, hogy ne tudják elárasztani postafiókját a kéretlen reklámlevelek.  
     
  Vírus szűrés  
.
  Levelező rendszerünk beépített vírus szűrője nem engedi, hogy a vírust vagy internetes férget tartalmazó levelek megérkezzenek a postafiókjába, már a kézbesítés előtt visszautasítja ezeket, hogy Ön a legnagyobb biztonságban érezhesse megát!  
     
  FTP feltöltési lehetőség  
.
  FTP - File Transfer Protocol - Állományok átvitelére alkalmas protokoll. Ön egy úgynevezett FTP segédprogram segítségével töltheti fel saját anyagait szerverünkre. Ilyen program például a Windows alatt használatos Total Commander vagy CuteFTP. További információk, beállítások az Ügyfeleinknek illetve a GY.I.K. mepüpontban található.  
     
  Jelszóval védett könyvtárak  
.
  Ön bármikor beállíthat bizonyos könyvtárakra jelszóvédelmet az ott elhelyezett adatok titkossága, avagy egyszerűen egy adminisztrációs felület működtetése érdekében. A védett könyvtárban elhelyezett adatokhoz csak Ön és az Ön által felhatalmazott személyek férhetnek hozzá - a saját felhasználói nevükkel és jelszavukkal. Ennek beállításáról a GY.I.K. menüpontban olvashat.  
     
  Egyéni 404-es hibaoldal  
.
  Saját hibaoldalak elkészítésével Ön professzionálisabb megjelenést kölcsönözhet weboldalainak. A látogatót egy sikertelenül beírt jelszó, vagy egy helytelen címmel megadott aloldal esetén sem rémiszti meg a felugró - a 404-es hibát ékes angol nyelven közlő - oldal. A saját hibaoldal visszatereli az oldalra érkezőt a tartalomhoz és nem utolsó sorban anyanyelvén közölheti vele a sikertelenség tényét. Ennek beállításáról a GY.I.K. menüpontban olvashat.  
     
  Webes levelezési felület  
.
  Webmail szolgáltatásunk segítségével Ön bárhol, bármikor hozzáférhet a leveleihez egy internet böngésző segítségével (különösen előnyös például internet kávézók esetében) és bármit megtehet, amit otthoni levelezőprogramjával végezne. Szolgáltatásunk teljesen Magyar nyelvű, és a hozzáférést is biztonságos SSL kapcsolaton keresztül nyújtjuk minden postafiókhoz. Webmail felületünk címe: http://www.hmmail.hu  
     
  POP3 hozzáférés  
.
  Az Ön levelező szoftvere POP3 és IMAP protokoll segítségével tudja letölteni a leveleket szerverünkről a saját számítógépére, illetve hasonló módon tud Ön levelet küldeni szerverünkön keresztül. További információk, beállítások (Outlook Express) az Ügyfeleinknek és a GY.I.K. mepüpontban található.  
     
  100 Mb valós tárterület minden e-mail címhez  
.
  Minden egyes e-mail címéhez - természetesen a web tárterületen felül - 100 Mb tárterületet biztosítunk (Szedd-Magad opciós tárhelycsomagunknál Ön választhatja ki, hogy 50 vagy 100 mb méretű postafiókot kér e-mail címeihez).  
     
  PHP futtatási lehetőség, dinamikus tartalom  
.
  Önnek lehetősége van programokat elhelyezni a szerveren, amelyek segítségével dinamikus oldalakat alkothat, illetve különböző funkciókkal egészítheti ki weboldalait. Webszerverünkön PHP4-es verzió fut.  
     
  MySQL adatbázis használati lehetőség  
.
  Elkészült programjai rendelkezésére állnak adatbázis kiszolgálóink, amelyek MySQL szoftverrel (4-es verzió) üzemelnek. Ön annyi adattáblát hozhat létre, amennyire alkalmazásának csak szüksége van, az adatbázis méretének csak a csomagban megszabott érték, vagy a "Szedd-Magad" csomagunknál az Ön által megadott értékek szabhatnak határt, melyet kérésre azonnal megnövelünk.  
     
  Dinamikusan bővíthető csomagok  
.
  Az Ön által megrendelt szolgáltatáscsomagot kérésére megnöveljük, újabb szolgáltatásokkal látjuk el akár perceken belül - számlázó rendszerünk pedig dinamikusan átáll a változtatás szerinti új összegre .  
     
  365/7/24 órás online azonnali segítségnyújtás  
.
  Amennyiben nehézségei adódnának e-mail címei, FTP elérése vagy esetleg a szerveren futtatható programok használatával, kollégáink állnak szíves rendelkezésére. További információk az Ügyfeleinknek mepüpontban található.  
Részletes látogatottsági statisztika
FTP feltöltés, jelszóval védett mappák
PHP futtatási lehetőség
MySQL adatbázis használat
Webes és POP3 levelezési felület
Saját 404-es hibaoldal
Rendszeres adatmentés
99,7%-os rendelkezésre állás
365/7/24 órás online segítségnyújtás
Webtárhely szolgáltatásaink
. .
 
Online megrendelés
Domain név regisztráció
Domain név átkérés
Tárhely csomagok megrendelése
"Szedd-Magad" csomag megrendelése
Letölthető megrendelőlapok
Domain név regisztráció .doc .pdf
Domain név átkérés .doc .pdf
Tárhely csomagok .doc .pdf
"Szedd-Magad " Tájékoztató
Kitöltött megrendelőlapját elküldheti:
E-mailben: megrendeles@hostmax.hu
Faxon: (06-70) 905-7408
Postán: Hostmax, 2013 Pomáz 1., Pf.: 1
Hostmax.hu Webtárhely szolgáltatásaink Domain regisztrációs szolgáltatásaink Áraink Ügyfeleinknek Kapcsolat